Salmon Fishing Forum banner

Rzeka Wear 2024

75K views 410 replies 41 participants last post by  GoldenB  
#1 ·
Miła przerwa od rzeki przez 3/4 zeszłego sezonu, nie mogę się doczekać powrotu w marcu, powodzenia panowie 👍🎣

#10 · (Edited)
Cześć,

Po przedstawieniu się w dziale "Przedstawienia nowych członków", chciałbym zadać pytanie doświadczonym wędkarzom.

Wygląda na to, że będziemy od 10. do 24. sierpnia 24 w domku w okolicach Frosterley.
Wiem, że nikt nie jest jasnowidzem i wiem, że poziom wody jest przeważnie najważniejszy,
ale czy uważacie, że w połowie sierpnia w tym rejonie rzeki powinno być ładne łowienie pstrągów morskich na muchę?

Jeśli to możliwe, nie będę ruszał samochodu, żeby łowić. Ale jeśli wasze doświadczenia mówią, że łowienie w okolicach Frosterley w sierpniu nie jest zbyt dobre, być może dlatego, że jest za bardzo w górę rzeki, spróbowałbym zdobyć zezwolenie w okolicach Auckland i pojechać trochę w dół rzeki. Ale jeśli to możliwe, chciałbym zostać w okolicach domku w Frosterley.

Jakie są wasze doświadczenia?

Dziękuję!

Lukas

#33 ·
Na watta dla pierwszego światła daj mu dobrego kopa, ale nic nie wyciągnięto, lodowaty zimny wiatr i deszcz całkowicie przemoczyły do szpiku kości. Ale jeśli nie grasz w grę, nigdy nie wygrasz nagrody 👍🎣 View attachment 103555
Tak, wstałem, spojrzałem przez okno i pomyślałem f*ck to i wróciłem do łóżka lol